Hopp til hovedinnholdet

Hvordan overtaler jeg mamma til å la meg feriere med kjæresten?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg og kjæresten min har vært sammen i et år nå snart. jeg og familien min har planlagt en sydnetur til frankrike i 14 dager. Så nå når han spurte meg om jeg ville være med han og hans familie på en sydentur FØR jeg reiser til frankrike ble jeg veldig glad. grunnen til at jeg og han har så lyst er at jeg reiser på utveksling til høsten og dette er liksom sommeren før farvel. problemet da er mamma. Hun sier det er laaaaangt utenfor min prisklasse å reise på den turen i tillegg. Hun vil jo såklart også bruke tid med meg, men hun er jo ikke kjæresten min. hun nektet meg plent, så jeg lurer på hva jeg kan si for å få overtalt henne?.... jeg har jo over halvparten av pengene spart opp allerede.

SVAR

Besvart 30.05.2019 13:07:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Avstandsforhold

Avstandsforhold er vanskelig, og det kan være utrolig kjipt. Hva gjør dere hvis du eller kjæresten må reise bort eller flytte? Hvordan kan et avstandsforhold fungere?

 

Les mer
attach_file

Tjen penger på småjobber

Er du for ung til å ha en fast jobb? Eller tar det for mye tid? Her er en oversikt over ulike småjobber du kan tjene penger på.

 

Les mer
account_circle