Hopp til hovedinnholdet

Hvor mye snus kan jeg ta med på ferie til Filippinene?

Jente 16 år
 

Spørsmål

Hei. Jeg skal til Filippinene denne sommeren og lurer på hva kvota er til mengde av snus man kan ha med inn i landet? Og blir jeg «tatt» om jeg bærer det selv eller må en voksen bære snusen?

Besvart 02.06.2019 21:29
 

Svar
Hei

Snus er ikke vanlig på Filippinene og jeg har ikke funnet et klart svar på om det er lov å ta det med inn i landet. 

Det er forbudt for personer under 18 år å ta med sigaretter til Filippinene så du kan ikke ta det med inn i landet selv. 

I land der det ikke er vanlig med snus kan det hende at de ikke skjønner hva det er dersom dere blir stoppet i tollen. Dersom ulovlige stoffer blir oppdaget i tollen kan de bli konfiskert og en kan få straff eller bot. 

For å få et sikkert svar på om du kan ta med snus og hvor mye, kan du kontakte den filippinske ambassaden i Oslo: www.philembassy.no/contact-us

Vennlig hilsen Tobakksveileder med psykologikompetanse

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Reise med snus

Gutt ser på infotavla på Oslo S (foto: unsplash.com)

Kan jeg ha snus i håndbagasjen på fly? Er det lov til å ta med snus til Spania? Hva skjer hvis snusen blir sett i sikkerhetskontrollen?

Les mer

Fakta om snus

snusboks

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise