Foreldrene mine tvinger meg til å bli med på hytta. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Foreldrene mine tvinger meg til å bli med på hytta.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 13/ snart 14 om måneder år. Så foreldrene mine tvinger meg til å bli med på hytta til helgen som til og med er en langhelg. Men det har jeg så sykt lite lyst til, for jeg hater hytta! Vi drar der vær eneste ferie! Jeg kunne ha solgt alt jeg eier bare for å bli kvitt den hytta. Alt er grusomt på hytta, mor klikker helt fullstendig hele tiden og kaller oss jævla bortskjemte drittunger hvis jeg og bror min prøver og si at vi ikke vil dra. Dette kan jeg faktisk ikke snakke med mor om, så ikke foreslå det! Finnes det en plass jeg kan dra henn? Sånn jeg slipper å dra på hytta å være redd mor skal klikke? Jeg kan faktisk dra hvor som helst! Finnes det noe slags pensjonat eller noe?

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer