Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine tvinger meg til å bli med på hytta.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er jente på 13/ snart 14 om måneder år. Så foreldrene mine tvinger meg til å bli med på hytta til helgen som til og med er en langhelg. Men det har jeg så sykt lite lyst til, for jeg hater hytta! Vi drar der vær eneste ferie! Jeg kunne ha solgt alt jeg eier bare for å bli kvitt den hytta. Alt er grusomt på hytta, mor klikker helt fullstendig hele tiden og kaller oss jævla bortskjemte drittunger hvis jeg og bror min prøver og si at vi ikke vil dra. Dette kan jeg faktisk ikke snakke med mor om, så ikke foreslå det! Finnes det en plass jeg kan dra henn? Sånn jeg slipper å dra på hytta å være redd mor skal klikke? Jeg kan faktisk dra hvor som helst! Finnes det noe slags pensjonat eller noe?

SVAR

Besvart 07.06.2019 18:19:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle