Hopp til hovedinnholdet

Katten min er savnet

Jente 14 år
 

Spørsmål

Hei, Katten min har blitt savnet fra 9 juni og hun har ikke kommet hjem ennå. Vi har vært ute og lett etter henne mange ganger, men vi finner henne ikke. Hun har vært ute før, men hun kommer alltid tilbake om ca 1-2 timer eller når vi roper på henne, men denne gangen var hun borte for godt

Besvart 16.06.2019 20:05
 

Svar
Hei

Det er trist å høre at katten din er savnet, og jeg skjønner godt du er lei deg. Det er flott dere har lett, og det er fint du skriver "vi har lett". Det tyder på at du deler sorgen og har hjelp i letingen, noe som alltid er godt og hjelper på. Dere har trolig gjort det som er mulig å gjøre, og jeg vet ikke om det er noe mer jeg kan trøste deg med. Dessverre. Men samtidig så er det jo slik at katter faktisk kan være borte i mange dager, og uker, og så komme hjem igjen. Så det betyr jo ikke at katten din med sikkerhet er borte for alltid. 

Likevel skjønner jeg at det er trist for deg, og det kan være godt å snakke med noen. Helsesykepleier kan være en slik samtalepartner som både kan gi trøst og støtte og jeg anbefaler du tar kontakt dersom du kjenner du trenger noen å snakke med. Det er også helt greit å tillate å være lei seg, og også vise det til både venner og familie. Alle som har hatt kjæledyr vet hvor glad man blir i de og hvor trist det er når noe galt skjer. Lykke til. 

Vennlig hilsen helsesykepleier, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hvordan kan man komme gjennom sorgen?

Gutt sitter inntil et tre og gråter ( colourbox.com)

Mange har drivkraft til å se framover, til å få et bra liv og til å gjøre det de hadde planlagt. Det kan jo ikke bare være trist. Andre igjen takler sorgen på andre måter.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Reise
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om reise