Hopp til hovedinnholdet

Vil ha tips og råd for hvor jeg skal reise :-)

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, har tenkt å reise en tur til Italia, Portugal, Hellas, Kroatia eller Frankrike i slutten av Mai/ starten av Juli med 4 venner. Vi er alle 17 no men 2 av de e skal reise med er 18 når vi drar og 1 blir 18 underveis (2 vil fortsatt ikke ha fylt 18). Ingen av oss drikker, snuser, røyker osv. vi vil bare ha en ukes badeferie på en fin strand med fine resturanger. (15000kr) budsjett pr pers. Lurer på forslag på hvor vi burde reise å hvilke problem vi kan støte på siden 2 av oss er 17 og de andre har akkurat blitt 18. Vi får lov av foreldre men de er litt engstelig på ting som kan gå galt. vil bare ha tips og råd :) Lurer også på tips til noe vi kan gjør så alle foreldrene føler at vi er trygg. Har reist en del før, men aldri utenlandstur uten foreldre.

SVAR

Besvart 10.01.2020 08:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du ha med deg i håndbagasjen på flyet

Her er råd til deg som skal ut og reise:

Når du pakker: På flyet er det forbudt å ta med flytende væsker og gjenstander som kan forårsake alvorlig skade. Er du i tvil, send det i innsjekket bagasje.

 

Les mer
attach_file

Søk om pass

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

 

Les mer
account_circle