Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få 17 uker til å fly av gårde?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er på utveksling i Sør-Afrika i 4 måneder, har vært her en uke og bare 17 igjen. Jeg vil egentlig bare sette meg på første fly tilbake til Norge og se alt jeg er glad i igjen. Vertsfamilien er hyggelige og det går greit hjemme, men skolen er så treg. Og det er så mye vi ikke får lov til. Jeg føler at jeg er i et fengsel fordi det er så mye gjerder og sperringer her. Det eneste jeg klarer å tenke på er hvordan det blir når jeg ENDELIG lander på flyplassen igjen og ser alle sammen igjen. Jeg snakket med en rådgiver på den norske skolen men hun sier det ikke er mulig å avbryte og at jeg må fullføre. Alle sier det kommer til å gå fort men jeg tror ikke noe på det. Jeg håper at tiden kommer til å gå fort så jeg kan komme meg hjem igjen så fort som mulig. Alt jeg vil er at tiden skal gå FORT så jeg kan komme meg hjem snarest mulig. Jeg trenger noen konkrete tips til hva jeg kan gjøre. Hvordan få 17 uker til å fly avgårde?

SVAR

Besvart 21.01.2020 15:19:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vanskelig å få nye venner? Ta det første steget!

Hva gjør du når du kommer til et helt nytt sted, uten venner, der alt er nytt? Venter du på at noen skal kontakte deg eller prøver du å ta kontakt selv? Les hva ungdommen mener her:

 

Les mer
attach_file

Fem tips til den første tiden på ny skole

Mange kjenner på sommerfugler i magen når de skal begynne på ny skole. Her er noen tips slik at du kan finne deg til rette i et nytt miljø.

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Har du flyttet hjemmefra og har hjemlengsel?

Flytte langt hjemmefra for å studere for første gang? Da er det fort gjort å føle seg litt alene. Få tips om hva du kan gjøre med følelsene her.

 

Les mer
account_circle