Hopp til hovedinnholdet

Reise til USA med språkreiser til sommeren

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg skal på språkreise i sommer, men tror ikke det blir noe av. EF språkreiser har ikke avlyst turen enda, noe som jeg ikke skjønner en dritt av. De sier at de følger UD sine råd, og om UD fraråder folk å reise så avlyser de språkreisen. Det som er «problemet» er det at UD har frarådet ALLE å reise, om det ikke er strengt nødvendig, men EF har da ennå ikke avlyst. Tror heller ikke de har planer om det med det første. Vi ringte til dem i dag og spurte om hvorfor de ikke har avlyst ennå, men da ble de bare sure på åss. Tror dere at de kommer til å avlyse, eller ikke? Og tror dere at språkreisen i det hele tatt blir noe av? Språkreisen starter 2.juli, og er ferdig 29.juli. Dette er snakk om en språkreise til USA, Long Beach. Tusen takk for svar på forhånd!

SVAR

Besvart 15.04.2020 23:05:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Disse korona-rådene gjelder fortsatt

Mange er glade for at Norge nå åpnes mer og mer opp igjen - men det er viktig at alle fortsatt følger rådene fra helsemyndighetene.

 

Les mer
attach_file

Korona: Hva skjer med eksamen, vitnemål og skolen?

Er eksamenen din avlyst? Mange lurer på hva som skjer med vitnemål, karakterer og skolen i tiden framover. Vi har samlet nyttig info til deg.

 

Les mer
attach_file

Karriereutvikling i koronatider

I en usikker tid preget av koronaviruset, melder det seg flere problemstillinger knyttet til jobbsøk og karriereutvikling. Karrieresenteret bistår deg i perioden med å karriereplanlegge for fremtiden. Her er noen aktuelle tips fra Karrieresenteret

 

Les mer
account_circle