Hopp til hovedinnholdet

Har det ganske dårlig, depresjon. Er gira på språkreise.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente som i det siste har hatt det ganske dårlig og lider av deprisjoner, derfor har jeg endelig funnet noe som jeg er gira på og som kan gjøre meg glad! Det jeg lurer på er angående språkreiser. Hva gjør man? Når kan jeg dra( men en venninne)? Hvor gammel på jeg være? Jeg har hørt at det koster rundt 30 000 elns, men jeg og venn min er velig gira på dette og har veldig lyst å dra, men trenger litt informansjon om det! Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 11.12.2012 20:18:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Nyttig å vite om språkreise

Flere og flere ungdommer ønsker å komme seg ut i verden for å oppleve kultur, lære språk, eller for å få litt sol på kroppen. Her får du en guide om hva som er viktig å huske på.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Depresjon og negativ tenkning

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan man tenker. Det finnes måter å snu typiske tankemåter som "Jeg er ikke noe verdt" og "Jeg får ikke til noe, uansett".

 

Les mer
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
account_circle