Hopp til hovedinnholdet

London med venner i sommer

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og noen venninner (over 18 år) har planer om å dra til London i sommerferien. Jeg har lest at jeg uansett må ha foreldrenes samtykke, men hva vil det si? (underskrift eller hva? ) Foreldrene mine er også separert og pappa er med på det, men ikke mamma.. derfor lurer jeg også på om jeg må ha samtykke fra begge foreldrene mine eller bare en? :) Takk :)

SVAR

Besvart 22.04.2013 13:05:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forsikring på utenlandsreise

Skal du reise til utlandet må du sørge for at du har gyldig reiseforsikring. Les hvorfor det er viktig, og hvordan du skaffer deg det her.

 

Les mer
attach_file

Søk om pass

Pass er eneste internasjonalt godkjente identifikasjonsbeviset vi har i Norge. Alle norske statsborgere som skal reise utenfor Norden må ha gyldig norsk pass ved inn- og utreise. Det gjelder også for barn og ungdom.

 

Les mer
attach_file

Barneloven

Barneloven regulerer blant annet foreldrenes plikter og ansvar for barna, og barnas rettigheter overfor foreldrene. Den gir deg blant annet rett til å bestemme selv i noen viktige spørsmål etter du har fylt 15 år.

 

Les mer
attach_file

Råd ved bestilling av reiser på nett

Skal du ut å reise og lurer på hva du bør huske på? Vi har samlet de viktigste rådene her.

 

Les mer
attach_file

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

 

Les mer
account_circle