Hopp til hovedinnholdet

Har lyst til å møte en nettvenn, men får ikke lov

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! Jeg har venner i utlandet som jeg har blitt kjent med over nettet, jeg fortalte foreldrene mine dette for rundt en måned siden. De tok det fint og jeg har spurt om jeg kan reise alene til en av dem så jeg kan møte personen. Men siden jeg er 16 vil de ikke at jeg skal reise alene... jeg har reist mye i livet mitt, og vet hvordan ting gjøres. Og jeg kan bo hos personen jeg reiser til, så det er bare reisa.. Men de skjønner ikke, de sier jeg må ihvertfall vente til jeg er 17 år. men jeg trenger å komme meg bort herfra litt. og det ville da vært fint å dra til beste vennina mi, når jeg ikke har noe særlig til venner her jeg bor. Jeg vet ikke helt hva jeg spør om her, men har du kanskje noen forslag til hva jeg kan gjøre for å få lov til å dra? tror du jeg kanskje vil få lov hvis jeg har en sånn følges person til flyet eller noe..? hilsen en fortvila og trist jente

SVAR

Besvart 13.08.2015 11:48:35
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kan du reise alene når du er under 18 år?

Usikker på hvordan reglene er for å reise alene når du er under 18 år? Vi har samlet noen svar fra spørretjenesten vår om reise og aldersgrenser.

 

Les mer
attach_file

- Jeg sliter med foreldrene mine, hvordan kan jeg få de til å forstå?

Følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg, har du sikkert hatt. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Hvordan skal du få dem til å forstå deg?

 

Les mer
account_circle