Hopp til hovedinnholdet

Hvordan skal jeg takle å konvertere til Islam?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har vurdert å konvertere til islam den de siste 4 ukene. Jeg prøvde å gå igjennom ramadan og kom meg til dag 9, hvor jeg ble invitert til middag hos bestemoren min. Mamma respekterer at jeg prøver dette ut, men tror virkelig ikke mormor ville gjort det! Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre? Jeg bor ikke hjemme lengre, men er fortsatt redd for sånne hendelser som dette og jeg er heller ikke klar til å fortelle dette til hele familien min! Vet dere hva som skjer med fasten nå? Og hva og hvordan skal jeg få dette til? Tusen takk for svar

SVAR

Besvart 09.06.2017 19:09:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle