Hopp til hovedinnholdet

Er islam farlig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Kan dere forklare hvorfor det er slik; Det er barn og ungdom, og jeg er sikker på at det er også en del voksne som tenker at Islam er farlig eller dårlig religion. For det er ikke slik, det står faktisk i Koranen, at hvis man dreper noen, er det som om han drepte hele menneskeheten, og han kommer ikke engang til å få lukte paradiset. Terror grupper som ISIS, og Al Qaida går jo rundt og dreper ikke bare kristne, men også andre muslimer. Om de Norske kunne tenke litt rundt, det gir ikke noe mening at terrorister som selv er såkalte "Muslimer" skal drepe de andre muslimer? De bomber jo også moskeer. Hvorfor tenkter nordmenn så feil rundt dette? Er det at skolen ikke lærer dem nok av dette situasjonen eller er det bare sosiale media som sprer usannehet. Det er muslimer som selv kriger mot terrorister, så må de en dag flytte.. bare for å selv bli kalt en terrorist. Jeg ber dere om å hjelpe folk med å forstå hva Islam går utpå. Takk for meg..

SVAR

Besvart 05.06.2019 11:40:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle