Hopp til hovedinnholdet

Støtte til leilighet. Vil ikke ha kontakt med foreldrene mine.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er 17 år gammel og bor helt alene i en leilighet foreldrene mine eier. Forholdet mellom meg og foreldrene mine er ikke bra i det hele tatt da de i 10 år mishandlet meg fysisk og så hev meg ut slik at jeg havnet på barnevernsinstitusjon da jeg var 14 (flyttet ut derifra og inn i leiligheten i juli). Jeg vil ikke ha noe som helst kontakt med foreldrene mine, men det går ikke nå som jeg bor i en leilighet de eier, så jeg vil flytte ut. Hva slags muligheter har jeg? Kan feks NAV gi meg leilighet? Jeg har allerede prøvd å kontakte barnevernet igjen med problemet mitt, men de mente problemet mitt var psykisk og prøvde få meg innlagt på psykiatrisk, men legene der mente jeg var helt ok og sendte meg hjem igjen, så jeg kan ikke stole mer på barnevernet.

SVAR

Besvart 25.01.2014 11:45:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle