Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan man holde tilbake leie grunnet insekter?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi leier ett lite hus som tidligere har vært hytte. Huseier så når vi flyttet inn at hele huset er nyoppusset men at det kunne være det kom litt maur når det begynte å bli varmt ute. Nå har våren kommet for fullt og maurene har så absolutt kommet for fullt også. Vi så for oss at -litt- maur var kanskje en og annen som gikk over gulvet etc. MEN her er det maur i alle rom, gulv, vegger, tak. I natten våkner vi av maur i sengen, jeg har til og med opplevd maur som ligger i doskålen. Vi vasker og støvsuger hver dag for å se om det hjelper, men det blir bare mer og mer maur. Vi har gitt beskjed til huseier (2-3 ganger) om dette og at det blir verre men han sier vi bare får sprøyte på litt gift som han hadde stående her fra da han bodde her selv. Det virker som at huseier ikke bryr seg eller gidder og gjøre noe med dette, noe jeg mener han bør i og med at det er kommet i sengen og andre steder. Hva kan vi gjøre? Kan vi holde tilbake husleie etc. inntil problemet er løst?

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer