Hopp til hovedinnholdet

Jeg ble lurt til å bestille en telefon til en annen i mitt navn.

Gutt 20 år
 

Spørsmål

Hei, for 6 mnd siden ca hadde jeg en kompis som slet med penger og for og gå rett på sak så lurte han meg til og bestille en tlf til han i mitt navn med betalingsutsettelse siden han skulle i militæret og jeg skulle få tilbake pengene da. Vi mistet litt kontakten men hørte så at han ikke kom inn i militæret likevel og nå har regningen kommet.. enten må jeg betale 9880kr eller 395kr i mnd fram til 24/11/2020. fortalte det til han og fikk i svar at det var bare og glemme. Hva kan jeg gjøre? kan jeg gå til politiet, og har jeg i det hele tatt en sak siden den ble bestilt i mitt navn? eneste jeg har på at det var han som fikk telefonen er muligens noe meldinger vis det har noe og si. hilsen fortvilet 20 åring..

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Takk for spørsmålet ditt.

Nesten ti tusen kroner er uansett mye penger å måtte betale, slik at jeg vil råde deg til å forsøke å kontakte politiet for å høre hvilke muligheter du kan ha i denne saken.

Dersom politiet ikke kan hjelpe deg, kan du ta kontakt med ditt lokale konfliktråd. Vi i konfliktrådene kan ta kontakt med han som du sier lurte deg til å kjøpe telefonen din, men det vil være helt frivillig for han å møte.

 

Hilsen konfliktrådet i samarbeid med ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Bruk Konfliktrådet

Hender (colourbox.com)

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon, helt gratis. Meglere fra konfliktrådet hjelper deg å finne en løsning på alle typer konflikter - uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rettighetene dine
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rettighetene dine