Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Kan vennen min gifte seg med den hun ønsker?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Dette er såå tristttt, jeg har en bestevenn som har det veldig tungt, hver gang jeg snakker med henne på telefon så gråter hun og høres sikkelig lei seg!! Jeg snakket med henne og spurte henne om hvorfor hun har vært såå lei seg og frekk i et halvt år nå, og da brøt hun i gråt og fortalte meg at hun ikke får lov til å gifte seg med en som hun har vært sammen med henne i 2 år!!!!!

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan takler jeg mørketiden?

Mange som bor i Nord-Norge sliter i mørketiden. Hvordan påvirkes du av mørketiden, og hvordan kan du takle den mørke årstiden? Det har ungdomsjournalist Amalie svar på.

Skrevet av ungdomsjournalist Amalie.

Les mer

Råd til deg som sliter med eksamensangst

For mange elever og studenter oppleves eksamensresultatet som svært avgjørende, og mange reagerer med stress- og angstsymptomer. Hvis du er en av dem, er du ikke alene.

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer