Hopp til hovedinnholdet

Kan jeg nekte å møte dem som har trakassert meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 19 år som går siste året mitt på Vgs. Den videregående skolen jeg går på nu som jeg tar min siste halvdel av vg3 er en ny skole for meg. Uansett jeg har opplevd trakkasering hvor brudd på opplæringsloven §9a har funnet sted her på denne skolen. Videre har jeg tatt mote i å ha et møte med rektoren om dette problemet. Under dette møtet ble hun veldig sjokkert og det virket nærmest som hun ikke trudde helt på meg, og at hun var mer på lærernes side enn min. Jeg har videre sendt inn klagen min til fylkesmannen siden mine foreldre synes problemet mitt var alvorlig og at rektor ikke tok det nok på alvorlig. Rektor sier at hun vil at jeg må snakke med de som har trakkasert meg, dette vil ikke jeg siden det er så ubehagelig, tillegg er det bare 2 uker igjen av min skolegang. Spørsmålet mitt er om jeg kan nekte å ha møte med de som har trakkasert meg, vil ikke se dem inn i øynene. Det klarer jeg faktisk ikke! hjelp meg.

SVAR

Besvart 13.06.2019 10:21:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Mobbing på skolen - hva kan du gjøre?

Hva gjør du om du eller noen du kjenner blir utsatt for mobbing? Og kan skolen fortelle det til andre hvis du sier ifra?

 

Les mer
account_circle