Hopp til hovedinnholdet

Mor tar pengene som jeg har tjent.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har tidligere jobbet i kiosk. Pengene jeg tjente der og pengene jeg fikk til konfirmasjonen min fikk jeg ikke tilgang til av min mor. Hun har også flere ganger ikke gitt meg tilgang til penger jeg har tjent og de avtalene vi har gjort om få pengene endrer hun alltid underveis som gjør at vi kommer i en krangel og det ender opp med at jeg ikke får pengene. Ja har nå en jobb, men det jeg tjener der tar moren min og gir meg bare en viss andel av. Jeg har lenge vært okei med dette helt til nylig da jeg vi har kommet inn i flere krangler får hun mener jeg skylder henne penger fra ting som hun tidligere har sagt hun skulle betale. Moren min er advokat og har hver gang jeg prøvd å fått tilgang på penger som er selvtjent gjør hun det umulig for meg å ha tilgang til dette. Jeg vett at dette er min rett, og ønsker tips te hva jeg kan gjøre?

SVAR

Besvart 20.06.2019 11:00:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvem bestemmer over pengene dine?

Krangler du med foreldrene dine om hva du kan bruke egne penger på? Det finnes ikke noe klart svar, men det er vanlig å skille mellom penger du har tjent selv og penger du har fått.

 

Les mer
account_circle