Hopp til hovedinnholdet

Kan psykologen bestemme at vi skal avslutte behandlingen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg går til psykolog for ett par traumatisk ting som har skjedd meg.. når jeg gikk dit første gang så ble jeg sparket ut og fortalt at jeg skulle leve livet.. nå etter mye kasting fram og tilbake så er jeg endelig i behandling hos en psykolog jeg trives med.. men nå sier psykologen til meg at vi må avslutte timene.. Dette er noe jeg føler er helt feil i forhold til det stadiet jeg er i nå..mitt spørsmål er , har de lov til det? kan jeg kreve at jeg skal være lengre ?

SVAR

Besvart 12.11.2019 20:22:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle en ubehagelig opplevelse

Mange som har opplevd noe vondt får en uro i kroppen i ettertid. Kroppens alarmberedskap fortsetter utover den kritiske situasjonen, og det er vanskelig å roe seg ned igjen. Det er heller ikke uvanlig å kjenne på uro og stress i kroppen uten å ha opplevd noe traumatisk. Her er gode råd.

Av psykolog, dr. philos Atle Dyregrov, Senter for Krisepsykologi

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Over 18 med psykiske problemer?

Det er hjelp å få ved psykiske problemer. Kontakt skolehelsetjenesten, Helsestasjon for ungdom, fastlegen eller Psykisk helsetjeneste i kommunen. De kan gi deg samtalehjelp og/eller henvise deg til DPS eller annen psykolog.

 

Les mer
account_circle