Hopp til hovedinnholdet

Sliter med dårlig råd i familien og har det vanskelig sjøl

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei æ e en jente på 16 år. Mamma tjene ganske lite og ho har nesten ikke råd til mat og vi har ingen som kan hjelpe oss for bestefaren min døde og bestemor sitt i rullestol og treng di pengan for og betale dt ho må ha. Æ e så lei av og ikke ha peng for æ syntes synd på mamma og sånt siden ho kan jo ikke gjøre nåkka alt stoppes for vi ikke har peng og æ tørr ikke jobbe for æ slit me sosial angst og depresjon og har det ganske vanskelig sjøl. Mange gang æ ikke vil leve bare for at mamma kan få litt mere peng så slipp ho bruke dt på mæi. Mamma kan få lønning åsså sånn under en uke etter ho har fått lønning så har ho under 100kr igjen og æ klare var eikke mer...

SVAR

Besvart 24.11.2019 20:15:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvor kan jeg søke økonomisk støtte?

Her får du svar på hvilken støtte du har krav på om du flytter hjemmefra, er ferdig med videregående, er student eller gravid.

 

Les mer
attach_file

Bekymrer meg over familiens økonomi. Hva kan jeg gjøre?

Bekymrer du deg mye over familiens økonomi? Dette er ikke ditt ansvar, men du er ikke alene og det finnes hjelp der ute.

 

Les mer
account_circle