Hopp til hovedinnholdet

Finnes det hjelp når en skal etablere seg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en gutt på 20 år og jobber som elektriker. Jeg har god lønn. (24000mnd etter skatt). Jeg har 400.000,- i gjeld men til 0 rente. Var dum tidligere i livet og levde på kreditt. Så det er ordnet opp men betaler den dag idag på det. Jeg har møtt en jente på 19 år og hun har en fire uker gammel sønn. Hun jobber ikke men har fullført VGs. Er det dumt av meg å flytte sammen med henne? Hva har vi krav på? Jeg kvalifiseres tydeligvis ikke til startlån via husbanken og jeg er veldig frustrert. Jeg vil starte livet og slå meg til ro med en normal leilighet og ha min lille familie. Hva er fasiten her? Bør jeg slite som singel og bli gjeldfri, eller gå for henne? Finnes det ulike ordninger for meg/oss? Jeg er helt blank.

SVAR

Besvart 28.11.2019 10:43:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvem har rett på økonomisk hjelp?

Økonomisk stønad skal gis til alle som trenger hjelp for å overvinne eller tilpasse seg en vanskelig livssituasjon.

 

Les mer
attach_file

Er du økonomisk bevisst?

Vil du flytte for deg selv? Vet du nok om hvor mye lånet koster eller hva som skjer med husleien om en i kollektivet flytter? Test deg selv og finn ut om du er klar.

 

Les mer
attach_file

Vil flytte sammen med kjæresten, er jeg klar?

Ønsker du å flytte sammen med kjæresten eller en venn? Det er visse ting dere bør tenke på først. Les svarene unge som har spurt oss har fått.

 

Les mer
attach_file

Dette bør med i en samboerkontrakt

Det er mye som bør være med i en samboerkontrakt. Her er tips til både deg som leier og eier bolig med en kjæreste eller venn.

 

Les mer
attach_file

10 tips til samboere

Skal du leie bolig med kjæresten eller en venn? Da bør du få med deg disse samboertipsene.

 

Les mer
account_circle