Hopp til hovedinnholdet

Mamma lar oss ikke bo hos pappa lenger, hva kan jeg gjør?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa har gått vært for sitt og jeg og mine brødre har bodd annen hver uke hos hver. Men nå har mamma sagt at vi ikke kan sover hos pappa lenger fordi han bruker narkotiskestoffer, noe vi vet at han ikke gjør. Vi kan også ikke bo der pappa bor fordi han bor hos bestemoren sin og mamma påstår at hun er voldelig. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Vi vil bo hos pappa også. Men det er mamma som har fått bo retten eller hva det heter. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 02.12.2019 20:51:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

DU skal bli hørt når foreldrene dine skilles

Når foreldre skilles hender det at de flytter langt fra hverandre. For mange blir det mye reising mye fram og tilbake, og selv om foreldrene bor ganske nær hverandre kan livet bli ganske upraktisk. Fra du har fylt 12 år, skal det legges stor vekt på dine meninger om hvor du vil bo.

 

Les mer
attach_file

Råd til deg som har to hjem

Foreldrene dine er glad i deg, men ikke i hverandre lenger. De bor hver for seg, og du flytter imellom. Du vil at alle skal ha det bra. Og helst vil du ha det bra selv også, men hvordan få til det?

 

Les mer
attach_file

Problemer hjemme? Få hjelp av familievernet

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle