Hopp til hovedinnholdet

Jeg er gravid, men far til barna vil ha hovedansvaret for de, har han rett?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er gravid med tvillinger. Er i uke 20. Jeg er også alene og som du ser veldig ung. Så jeg er veldig bekymret for hvordan dette skal gå siden jeg er alene (faren bor halve norge unna) men jeg har masse familie og venner som støtter meg så jeg er jo ikke helt alene sånn sett. Men du skjønner. I tillegg er faren til ungene veldig på det at HAN skal ha de, og når de kommer til verden så er det han og nydama hanns som skal ha hovedansvar for de. Jeg har sagt at d ikke kommer til å skje siden han bor så langt unna og JEG er moren som går rundt med maten. Men jeg lurer på hvilke rettigheter han har rundt dette. Jeg kan også nevne at han er en drittsekk av en fyr. Takk for svar

SVAR

Besvart 15.01.2020 14:51:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alt om graviditeten

Graviditeten endrer seg for hver av de 40 ukene den kan vare. Her kan du blant annet lese om når man kan bli gravid, om hvordan det er å være gravid, om utviklingen uke for uke, om svangerskapsomsorgen og om fødselen.

 

Les mer
attach_file

Du har rettigheter når du venter barn

Loven beskytter gravide og andre som skal i foreldrepermisjon. Du har rettigheter som jobbsøker og på jobb før, under og etter permisjonen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
account_circle