Hopp til hovedinnholdet

Måtte slutte på skolen på grunn av gruppevurdering

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har måtte slutte på skolen pga dårlig behandling av lærer og ledelse på skolen. Jeg har slitt med angst siden barneskolen og å ha vurderinger i grupper har funket dårlig. Selv med tilpasset, som jeg har prøvd. Derfor har jeg spurt om 1 til 1, men nå siste året har det vært helt umulig. Fordi historie er et muntlig fag, men hvor i læreplan står det at man må ha i grupper? Og jeg har i tillegg levert flere dokumentasjoner fra lege. For dem er spesialundervisning eneste løsning. Jeg har klagd til fylkeskommune hvor skolen skrev et svar som er helt feil, de svarer ikke på det med 1 til 1. Og fylkeskommune støtter det 100%. Hvor kan jeg gå videre? Er helt provosert. I tillegg har de vært slappe med å skrive meg ut av systemet, så nå risikerer jeg også ikke få meldt meg opp pga det! Og de er lite hjelpsomme og ikke glad for å snakke med meg. Håper på raskt svar

SVAR

Besvart 20.01.2020 15:36:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Elev- og lærlingombudene - spørsmål og svar om dine rettigheter

Ombudene skal passe på at du som er elev eller lærling i videregående får de rettighetene du har krav på. Vi har samlet noen eksempler på problemer du kan oppleve på skolen - og som ombudene kan hjelpe med.

 

Les mer
attach_file

Rett til tilrettelegging av prøver og eksamen

Allergi eller senebetennelse i armen? Behov for bestemte hjelpemidler for å gjennomføre eksamen? Skolen plikter å hjelpe deg med tilrettelegging på prøver og eksamen.

 

Les mer
account_circle