Hopp til hovedinnholdet

Blir hetset i en debattgruppe på nett

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er med i en debatt- gruppe på nett. Gitt at det er mange ulike meninger der så skjer det av og til at det går over i hets. Noe jeg ofte varsler moderatorene om. Som regel går det helt greit, men i det siste er det en jeg har sklidd ganske ut med. Han hevder at jeg har trakkassert ham til midt på natt(selv om jeg egentlig bad ham slutte å skrive til meg), og han hevder at jeg stalker ham, selv om jeg bare har vist til ting han har skrevet andre steder på Facebook. Samt at jeg planlegger å mobbe ham, selv om dette heller ikke stemmer. Han er ganske intens, så jeg har slått av varsleren på flere innlegg. Og nå sist var det en dame som hadde tatt side med denne fyren og hevdet at hun skulle gå til sak mot meg. Hvordan går jeg frem? Har fått beskjed om å blokkere dem på Facebook, men vet ikke om jeg bør ta dette steget enda. Hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 31.01.2020 14:52:12
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

 

Les mer
attach_file

Hvordan diskutere på nett?

Det kan være gøy å diskutere på nett, men det er lurt å følge noen retningslinjer: Hold deg til saken og ikke gå til personangrep.

 

Les mer
attach_file

Bruk Konfliktrådet

Konfliktrådet hjelper vanlige mennesker i en konfliktsituasjon. Det er gratis og de hjelper til med å finne en løsning uten at det kommer på det ordinære rullebladet.

 

Les mer
account_circle