Hopp til hovedinnholdet

Min mor har lagt ut bilder av meg på Instagram mot min vilje.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Min mor har lagt ut bilder av meg på Instagram. Når bilde ble tatt ga jeg klare utrykk for at jeg ikke ønsket at hun skulle ta bilde, hun ble veldig sur å lovte meg å bare sende det til min mormor og en venn av henne som var der sin mor. Følte meg veldig ukomfortabel når bildet ble tatt, men prøvde å ikke lage noe styr av det. Hun mener at dette ikke har skjedd. Bildet ble lagt ut på hennes Instagram og når jeg bad henne om å fjerne det ble hun veldig sint. Får ikke rapportert det til Instagram fordi hun har fjernet meg fra kontoen sin å gjort den privat fordi jeg prøvde å konfrontere henne om saken. Hun har også et bilde tatt av meg og en kompis bakfra mens vi spiser frokost. Når bilde ble tatt ga vi begge klare uttrykk for at vi ikke ønsket bilde tatt, så sa hun da tar jeg bakfra og gjorde det selv om vi sa nei. Hun lovte også da å ikke legge det ut å bare sende det til min mormor. Hun la dette bildet ut på Snapchat og Instagram, men slettet det på snap når jeg bad om det.

SVAR

Besvart 30.01.2020 21:36:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Regler for bruk av bilder på internett

Kan du legge ut bilder av andre på internett uten å spørre dem om tillatelse? Hva er viktig å tenke gjennom før du legger ut bilder på nettet?

 

Les mer
attach_file

- Legger ut bilder av andre uten lov

Har lagt ut noen bilder på Facebook fra en skoletur vi var på. En av de i klassen vil at jeg skal slette bildene av henne, men jeg skjønner ikke hvorfor. Bildene er ikke noe farlige og viser ikke fest eller noe sånt. Hun sier bare at hun ikke synes hun så noe fin ut. Det er jo mine bilder. Kan hun kreve at jeg skal fjerne dem? Hva skjer om jeg ikke gjør det?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Det kan oppleves som rart, dumt, merkelig og til og med skremmende. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle