Hopp til hovedinnholdet

Hva er denne diagnosen og kan de gi meg en diagnose etter bare to møter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg har fått brev fra BUP hvor det står at jeg har "F 93.8 annen følelsesmessig forstyrrelse i barndommen". Det står ingen forklaring hva dette er, jeg finner ingenting på nettet om det heller. Hva er det? I tillegg har jeg bare gått til BUP på 2 møter, jeg ville ikke mer etter det. Men likevell har de gitt meg ein diagnose på bare 2 dagar?

SVAR

Besvart 07.03.2020 14:28:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det eller tror at det ikke hjelper uansett? Her forklarer vi hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle