Hopp til hovedinnholdet

Er det noen aldersgrense for når foreldre ikke skal kunne sjekke mobilen?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurte på om at det finnes en aldersgrense der man kan ha en kode på mobilen som ikke mamma eller pappa kan? Mamma snoker veldig mye gjennom bildene mine og i søkeloggene mine og innom mld og snap og jeg syns det er ganske ubehagelig fordi ungdommer nå chatter jo veldig mye så da kan det være noe å finne+ noe seksuellt. Og hvis mamma finner et bilde eller en ting på tlf min så tar hun bilde med hennes tlf så hun deler det med søskenbarnet mitt som er 22 år så snakker de mye om det og søskenbarnet mitt og meg er ganske mye sammen ofte så nå syntes jeg at det er ubehagelig fordi hun kan alle MINE hemligheter mamma har delt med henne uten min tillatelse.. Og jeg ble 13 for 3 dager siden å vær gang jeg nevner at jeg ønsker meg Instagram begynner mamma og pappa å reagere fælt..jeg er 13 år!! Og selv mamma har insta! Håper på fort svar xx

SVAR

Besvart 18.08.2020 11:37:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg ti tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Kan foreldrene kreve å få vite passordene mine?

Vil foreldrene dine vite passordet ditt til for eksempel Snapchat eller Instagram? Se her om de har lov til det eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Slik er du trygg på nett og sosiale medier

Det er fort gjort å se noe ubehagelig, eller gjøre noe man angrer på. Her er ti nettvett-tips.

 

Les mer
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

Synes du foreldrene dine er for strenge, at dere krangler for mye, eller at du bør få bestemme mer? Her er noen tips til deg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle