Hopp til hovedinnholdet

Dårlig behandlet av politiet - hvordan kan jeg klage?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har spurt en gang før, men jeg vet svaret jeg fikk var dårlig. Min biologiske familie har utsatt meg for psykisk vold i mange år, og til slutt også fysisk vold. Pga de ble jeg til og med feilaktig arrestert og kastet i varetektscelle for natten helt uten bevis eller forklaring. Politimannen burde jo da sparkes, og jeg burde kompenseres. Da jeg anmeldte "familien" for psykisk og fysisk vold ble bare noen få av de tiltalte kalt inn til avhør etter 3 hele måneders poengløs ventetid, og saken ble henlagt dagen etter. Politiet har utsatt meg for psykiske påkjenninger og de har gjort så og si ingenting for å hjelpe meg som fornærmet i saken. Hvordan kan jeg straffe politibetjenten som arresterte meg og saksbehandleren min? Jeg har krevd en forklaring på epost, men saksbehandleren min velger nå å ignorere meg fordi han er så uhyrlig profesjonell. Politiet har ikke på langt nær gjort det de skal. Jeg fortjener faen meg rettferdighet.

SVAR

Besvart 23.08.2020 13:35:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle