Hopp til hovedinnholdet

Vil så gjerne sove over hos kjæresten

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har litt problemer med foreldrene våre. Vi har veldig lyst til å sove over hos hverandre, Bare fordi det er så kjedelig å dra fra hverandre bare fordi det er kvelden, Og vi har snakket sammen om dette med sex, Vi har ingen hensikt til å ha noen sexuelle aktiviteter i vårt forhold. Men det er det at vi kan ha sex som bekymrer foreldrene hennes, p.ga det så får hun ikke lov til å sove hos meg eller jeg hos henne, Og vi er gamle nok til å ha sex, Og hvis vi gamle nok til det så må vi jo få lov til det, ELLER å sove over hos hverandre?? Har foreldrene hennes rett til å ta fra henne retten til å ha sex/sove over hos meg eller jeg hos henne? Håper veldig på svar...

SVAR

Besvart 01.06.2011 16:25:19
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Søvn er viktig!

Mye trøtt og sliten? Irritabel og ukonsentrert også kanskje? Du er ikke alene om det. Som regel skyldes det rett og slett for lite søvn. Husk å skru av alle skjermer en time før du legger deg.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Studieteknikk - hvordan jobbe med leksene?

Dårlig med motivasjon for leksene? Tentamen rett rundt hjørnet? Hvordan skal du egentlig få all informasjon og pensum inn i hodet?

 

Les mer
account_circle