Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Vil så gjerne sove over hos kjæresten

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg og kjæresten min har litt problemer med foreldrene våre. Vi har veldig lyst til å sove over hos hverandre, Bare fordi det er så kjedelig å dra fra hverandre bare fordi det er kvelden, Og vi har snakket sammen om dette med sex, Vi har ingen hensikt til å ha noen sexuelle aktiviteter i vårt forhold. Men det er det at vi kan ha sex som bekymrer foreldrene hennes, p.ga det så får hun ikke lov til å sove hos meg eller jeg hos henne, Og vi er gamle nok til å ha sex, Og hvis vi gamle nok til det så må vi jo få lov til det, ELLER å sove over hos hverandre?? Har foreldrene hennes rett til å ta fra henne retten til å ha sex/sove over hos meg eller jeg hos henne? Håper veldig på svar...

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer