Hopp til hovedinnholdet

Voldelig og truet med og knekke armer og drepe og hive meg ut

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg bor hjemme hos mine foreldrer men moren min som vanlig er sjefen i huset er borte og kommer ikke hjem før en måned. Min far har en tedens til og leke diktator i huset mens min mor er borte. Han sa først at jeg skulle hjelpe ham med og bygge sin garasje men han forventer at jeg skal alt han sier og betrakter meg som sin egen slave. En dag ble han voldelig og truet med og knekke armer og drepe og hive meg ut av huset hvis jeg ikke ble med han en bestemt plass får og kutte opp en rein eller noe fordi han skal ha kjøtt som han har kjøpt men jeg klarer ikke synnet eller tanken av dette og derfor ble han voldelig. Moren min vet nu ikke om dette og har han retighetene til og gjøre noe som dette? Jeg frykter jeg må snart tilkale politiet eller finne meg en kniv får og beskyte meg. Min far har hat volds episoder tidligere i livet mot min søster og bror og en gang mot meg igjen får lenge siden.

SVAR

Besvart 16.01.2015 11:00:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
account_circle