Hopp til hovedinnholdet

Høyfrekvent lyd fra PCen min.

Gutt 16 år
 

Spørsmål

Hei Jeg har en asus u45jc med intel core i5. Når jeg sitter å arbeider på den, kommer det en høyfrekvent lyd fra harddisken. Denne lyden er veldig irriterer veldig, og jeg sliter da. Med å konsentrere meg. Lyden er der hele tiden. Hva kan det være? Er det noe vits for meg å sende inn pcen på garanti så de gjør noe med det. Trenger hjelp om hva dette lan være, og hva jeg eventuellt kan gjøre mot det. Denne pcen ødelegger nesten alt når jeg har noen rundt meg siden den høyfrekvente lyden er så høy. Vet ikke helt hvilken kategori spørsmålet hører hjemme i, men prøver dette

Dette spørsmålet og svaret er mer enn ett år gammelt. Endringer i lovverk og regelverk kan ha skjedd etter den tid.
 

Svar
Hei


Vi har dessverre ingen i panelet som er eksperter på dette, men det første som slår meg er at dette kan være viften på datamaskinen din. Den kan lage mye støy dersom den må jobbe mye, så da kan det være greit å sjekke at det er luft rundt maskinen din så den ikke blir for varm. Det er også en mulighet å støvsuge luftinntakene, men da må du koble fra PCen å være veldig forsiktig. Uansett synes jeg du skal kontakte butikken der du kjøpte PCen hvis den er relativ ny og garantien fremdeles gjelder.

Hilsen redaksjonen, ung.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Hva er en garanti?

Varevogner (colourbox.com)

En garantiavtale er en avtale mellom butikken og deg, og den kan inneholde forskjellige ting. Men en god garantiavtale burde gi deg bedre rettigheter enn hva du har etter loven.

Les mer


Kommentarer fra brukere Kommentarer


Du må fylle inn både navn og tekst for å sende inn skjemaet.

Legg inn en melding!

Obs! Ung.no svarer IKKE på spørsmål i kommentarfeltet. Send inn spørsmål på ung.no/oss

(Kommentaren blir synlig ved redaksjonens godkjenning. HTML-tagger fjernes)

Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rettighetene dine
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rettighetene dine