Hopp til hovedinnholdet

Jente som snart fyller 19, bor hos min mor. Aldri hatt kontakt med min far. Fått vite at jeg har rett på barnebidrag når jeg er over 18 hvis jeg går på skole.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. jeg er en jente på 18 år, fyller 19 i slutten av året. jeg har bodd under barnevernet siden jeg var 14 år, men bor nå hjemme hos min mor. jeg har aldri hatt kontakt med min far, og slik jeg har forstått det har ikke min mor noe særlig "god" kontakt med han heller.

jeg har fått vite at jeg har rett på barnebidrag når jeg er over 18 hvis jeg går på skole, noe jeg gjør. Men når jeg har lett etter informansjon om dette på nettet står det at jeg har rett på det, men må inngå en privat avtale med min far. men det går jo ikke når jeg aldri har hatt kontakt med han, og ikke vil heller... jeg har forstått på moren min at han har verrt litt vanskelig med å gi barnebidrag før, og jeg vil jo ikke gjøre han sur liksom, men av forskjellige årsaker er situasjonen min sånn nå at jeg har veldig lite penger, så jeg vil jo gjerne ha det jeg har krav på.

håper dere kan hjelpe

SVAR

Besvart 13.06.2008 09:10:06
account_circle