Hopp til hovedinnholdet

Hei! jeg er ei jente på 15. foreldrene mine har vært skilt siden jeg var ca 3 år. for tiden bor jeg...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! jeg er ei jente på 15. foreldrene mine har vært skilt siden jeg var ca 3 år. for tiden bor jeg ca 2 uker hos mamma og ca 2 uker hos pappa, så det er ganske 50/50. mamma og pappa er veldig gode venner og bor bare 5 min unna hverandre med bil. men det som er, er at jeg ikke lenger greier å bo hos mamma. hun har en del psykiske problemer, b.l.a bipolar lidelse, som hun tydeligvis har hatt ganske lenge, siden hun var sånn 30 eller noe. hun forteller meg veldig mye om dette, og alle de andre tingene som er ille i livet henne, noe jeg IKKE vil høre på, for jeg har mine egene problemer, og når hun hele tiden forteller meg hva som er galt , så blir jeg... jeg veit egentlig ikke hva jeg blir, men det er ikke bra for meg tror jeg. Vi har også ganske stor penge problemer, noe jeg får høre om veldig ofte, nesten hver dag. Vi krangler hele tiden og jeg synes hun maser veldig mye på meg, om at jeg ikke rydder på rommet eller at jeg ser for mye på tv eller sitter for mye ved pc’n. Jeg gråter ganske ofte,når vi snakker om dette og hennes lidelser og alle sånne ting, men også ellers.

Så jeg lurer på, hvor gammel må man være for selv å bestemme hos hvem av foreldrene man vil bo hos? Jeg vil helst bo hos pappa, der er jeg lykkelig og glad, noe jeg absolutt ikke er hos mamma! Vi var gjennom dette for ca et år siden også, men da ville jeg bo hos mamma. Men det var annerledes, da likte jeg bare ikke å bo hos pappa, ikke noe bedre grunn en det liksom. Jeg kjenner jeg blir deprimert bare jeg kommer inn i huset til mamma, og jeg vil ikke dra hjem fra skolen og til henne, og allefall ikke fra pappa til mamma.
Når kan jeg selv bestemme? For jeg orker ikke mere, alt dette gjør meg skikkelig ulykkelig og av og til tenker jeg at alt bare hadde blitt mye bedre om jeg forsvant eller tok livet mitt. Det at jeg ikke drikker skjønner jeg ikke, for det er jo så mange som synes det hjelper.

Hilsen ulykkelig, frustert 15 åring.


Ps. Jeg veit ikke åssen emne jeg skulle putte den under. Håper det går bra at jeg putta den under "dine rettigheter".

SVAR

Besvart 04.02.2009 15:32:15
account_circle