Hopp til hovedinnholdet

Mor bruker barnetrygd på seg selv, bor ikke hos mor

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Har nå bodd når 50/50 oss mor og far siden sommer 2018. Har nå valgt å flytte over til far ettersom mor har begynt å bry seg mindre og mindre om meg og bruker barnetrygden på klær og gå ut med andre på seg selv og ikke meg og mer på kjæresten sin. Jeg bor nå oss far og når far skal skrive flyttemelding så nekter mor å signere papirene. Jeg vurderer snart å rettens vei og gjøre sånn at more mister barnerettighetene over meg. Hva kan jeg gjøre?

SVAR

Besvart 21.06.2019 22:35:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle