Hopp til hovedinnholdet

Kan læreren gi meg anmerking for å jobbe sent?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Vi har kappitel test på fredagen, men problemet er at jeg ikke er helt ferdig med kappitelet. Det jeg frykter er og få anmerkninger fordi læreren sa at hvis jeg ikke var ferdig med kappitelet ville jeg få anmerkning. Kan læreren gi meg anmerkning for og jobbe tregere en det læreren vil jeg skal? Det er ikke det at jeg ikke jobber i timene, jeg er bare saktere en de raskeste. Og mens jeg spørr er det moralsk riktig om jeg kan Være forelsket i en to år yngre en meg? PS hun er høy 1.68 og moden. Unnskyld for dårlig norsk skriving. Hilsen redd forelsket gutt.

SVAR

Besvart 18.10.2015 19:58:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Forelsket? Ta det første steget!

De fleste har opplevd det. Du liker noen, men aner ikke hvordan du skal få han eller henne til å legge merke til deg. Hva gjør du?

 

Les mer
attach_file

Aldersforskjell i kjæresteforhold

Er det sånn at kjærlighet ikke kjenner noen alder? Kan det gå bra i et kjæresteforhold med stor aldersforskjell? Ungdomsjournalist Hege har sett litt på hvilke utfordringer dere kan møte.

 

Les mer
attach_file

Du har rett på tilpasset opplæring

Vanskelig å lære på den måten læreren din underviser? Eller kanskje du ikke får nok utfordringer i timene? Si fra – Du har rett til at undervisningen tilpasses deg.

 

Les mer
account_circle