Hopp til hovedinnholdet

Jente 15, suicidal men føler meg på bedringens vei

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg syntes dere er veldig flinke til å svare på alle spørsmål som ungdom stiller. Dere tar alt seriøst, og det syntes jeg er veldig bra. Dere svarte på spørsmålene mine om hva jeg skulle gjøre med mine depresjoner og tanker om selvmord, selv om jeg visste hva jeg skulle gjøre. Men jeg var helt alene da jeg skrev til dere, og det var liksom akutt for meg, fordi jeg var dypt deprimert og følte meg gal. Jeg var suicidal (og det er jeg fremdeles), men jeg følte en slags trygghet da jeg skrev til dere. Jeg følte at jeg hadde noen å dele mine tanker med. Hvis jeg ikke klarer å snakke om problemene mine, skriver jeg dem ned og viser dem til psykologen min eller andre som er viktige for meg. Hvis ikke jeg hadde hatt skrivingen min, hadde jeg ikke klart å være så psykisk stabil som jeg er nå. Jeg er altså på bedringens vei. Dere får meg til å føle at jeg har noen her hos meg, selv om jeg er helt alene.

SVAR

Besvart 24.01.2017 22:58:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hjelp deg selv ut av depresjonen

Depresjon påvirkes i stor grad av hvordan du tenker. Én måte å mestre depresjon på kan være å utforske og avsløre den negative og urealistiske tenkningen, og så lære seg å korrigere tanker og bytte dem ut med realistiske. Her er tipsene du trenger.

 

Les mer
attach_file

Hva er BUP?

På BUP (Barne- og ungdomspsykiatrisk poliklinikk) får du hjelp når du har det litt ekstra vanskelig, og du får være med på å bestemme hvordan du kan få hjelp som passer for deg.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle