Hopp til hovedinnholdet

Ble tatt med kokain - kan dette få konsekvenser?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg hadde en dårlig opplevelse på et utested i helgen. Da jeg var på et utested kom dørvakten bort til meg og spurte om jeg var på dop. Han spurte om jeg hadde dop på meg og han ransaket meg. Hvor han fant en pose med kokain. Ca 0,3 gram. Dørvakten ba meg om å ta hendene på ryggen for å overlevere meg til politiet. Jeg begynte å løpe da vi kom ut og vakten la meg i bakken med 2 politimenn. Ble satt i håndjern og kroppsvisitert av politiet. De fant ingenting. De tok dørvakten sin forklaring og sa at jeg hadde tilstått. Noe jeg ikke gjorde. Var veldig full, så husker kun deler av hendelsen. Det som skjedde så var at de tok meg med i bilen og kjørte meg rundt hjørnet for å løslatte meg. Jeg fikk komme med en ny forklaring. Politiet sa at jeg ble anmeldt og bortvist fra Oslo sentrum den kvelden. Jeg fikk ingen bot eller noe som helst forelegg. Kan jeg frykte å få konsekvenser eller dom? Mvh .......

SVAR

Besvart 01.12.2013 14:08:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

- Går med hasj og andre narkotiske stoffer på meg

Jeg får noen ganger litt hasj av en kompis som takk for at jeg hjelper ham med forskjellige greier. Jeg har jo ikke kjøpt stoffet, og hvis jeg ikke bruker det selv engang: Er det ulovlig å bare gå rundt med det i lomma?

 

Les mer
attach_file

- Bruker hasj

Hva er straffen for å bli tatt i å røyke hasj? Har kjøpt og vil røyke bare en sneip cannabis, hva skjer, hvis det er første gangen? Får man bot, eller gjelder dette kun for besittelse? Er det en eller annen ekstra dom for å røyke det?

 

Les mer
account_circle