Hopp til hovedinnholdet

Sliter med angst og det blir bare verre og verre. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg vill starte med å si at jeg har slitt med angst og det ble bare verre og verre, jeg var så redd mennesker at jeg ikke var ute nesten og kom meg ikke på jobb. var UTROLIG redd blikk fra mennesker. Men så fikk jeg etter litt søking på nett etter ting som hjelper mot denne angsten fant jeg en dokumentar om MDMA som terapi mot angsten. Etter at jeg spurte meg litt rundt på facebook kom jeg i kontakt med en kompis som hadde prøvd det før å ville hjelpe meg med prosessen. Vi fikset oss til begge og tok det. Jeg har aldri følt meg så bra i hele mitt liv! Etter inntaket har jeg bare blitt bedre. Har mye mindre redsel for mennesker nå og jeg har kommet meg på jobb uten noe fravær og sosial som aldri før Her kommer spørsmålet mitt! Er det mulig i Norge å bli behandlet med MDMA som medisin? Vill ikke drive med dette ulovlig selv om jeg gjorde det en gang vill jeg gjøre det på en sikker på måte.

SVAR

Besvart 25.03.2015 21:24:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Panikkangst

Alle kan oppleve panikkanfall. Det er veldig ubehagelig, men ikke farlig. Det er allikevel lurt å søke hjelp om du føler at panikkanfallene styrer livet ditt.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle