Hei, jeg lurer på om man kan ta overdose av blå - valium. Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Hei, jeg lurer på om man kan ta overdose av blå - valium.

account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg lurer på om man kan ta overdose av blå - valium. Jeg var for litt siden med noen venner, og en av dem hadde tatt noen blå valium tabletter, etter 10 minutter datt han ned på gulvet og begynte å riste ekstremt mye, jeg så ikke hele hendelsen men jeg vill tru han lå der 10-15 minutter og ingen fikk kontakt med han. før vi fikk han ut av huset og ned til veien for at ambulansen skulle komme, da kom han til bevist het igjen og løp avgårde. Mitt spørsmål er, kunne han dødd, er dette veldig farlig? Hva kan man eventuelt gjøre om man kommer opp i den situasjonen igjenn?

account_circle
AKTUELT NÅ

Ensom? Tips til å bli tryggere sosialt

Det er helt vanlig å føle seg ensom innimellom. Men hvis du ofte føler deg ensom, kan det bli vondt og vanskelig. Å bli tryggere i sosiale sammenhenger kan hjelpe deg å skape gode relasjoner med andre.

Les mer

Gutter og puberteten

Når starter det og hva skjer? Mange lurer. En gang mellom 11 og 15 år starter det for gutter. Men det er store forskjeller.

Les mer

20 tegn på at han/hun liker deg

Mange opplever stadig følelsen av å være hodestups forelsket, og at det ikke er noe man ønsker mer enn at den du er forelsket i skal føle det samme for deg! Men hvordan vet du om en person liker deg eller ikke?

Av Signe, ungdomsjournalist ung.no

Les mer