Hopp til hovedinnholdet

Hva skal til for å bli kalt "narkoman"?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg lurer på hva som skal til for å bli kalt "narkoman", jeg har de siste 6 mnd røyket hasj/marihuana 2-3 ganger om dagen. Jeg har også prøvd mdma av og til. Men jeg føler selv at jeg ikke har noe problem å ikke røyke flere dager, føler meg heller ikke avhengig av noe jeg har prøvd før. Jeg snuser også, men føler ikke meg avhengig av det heller, da jeg fint klarer å gå en dag uten, mens andre dager så snuser jeg en halv boks.Så jeg har et inntrykk av at de som er "narkomane", er de som tar heroin og de sterke rus stoffene, og ikke av det jeg gjør. Takk for svar

SVAR

Besvart 24.02.2018 19:16:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Avhengighet

Bruken av rusmidler og tobakk (nikotin), kan føre til avhengighet. Hva det skyldes, og hvordan det oppleves kan du lese mer om her.

 

Les mer
attach_file

Er det farlig å røyke hasj?

Er det egentlig farlig å røyke hasj? Les om rusen og hvilke konsekvenser cannabisbruk har på kort og lang sikt.

 

Les mer
account_circle