Hopp til hovedinnholdet

Rusmidler

Annet 20 år
 

Spørsmål

Hva heter voldtektsdopet som tåler steikeov? Vet jeg er blitt dopet, men ikke på hva. Vet det ikke går ut over virkningen at det er i steikeov. Dette er et bofellesskap og de andre som bor her har fått det med seg og spurt meg om jeg var klar over det. Jeg har det greit, har opplevd verre, men det hadde vert veldig fint å vite hva det er jeg har fått i meg uten å gå til legen, da dette er både flaut og masete.

Besvart 12.10.2018 11:14
 

Svar
Hei

Det er vanskelig for oss å gi deg svar på hva slags rusmiddel du har fått i deg. Typiske rusmidler som omtales som "voldtektsdop" er f.eks. Rohypnol og GHB. 

Vi har ikke hørt om noe rusmiddel som tåler stekeovn, så vi kan ikke svare deg på dette. 

Dersom du vil et nøyaktig svar, må det tas prøver (blod eller urin). Så da må du til din fastlege eller legevakt. Men mange stoffer har ganske kort påvisningstid på slike prøver, så det kan hende at du ikke vil kunne få svar på den måten. Alternativet blir da at du snakker med de andre i bofellesskapet, dersom noen av de vet hva du har fått i deg.

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen!

Rustelefonen

Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

Les mer

Fastlege

Venteværelse hos fastelegen (foto: ung.no)

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler