Hopp til hovedinnholdet

MDMA og antidepressiva?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg og ett par venner har tatt MDMA endel ganger (alltid en måned mellom og ikke overdrevne doser), og neste gang skal en annen kompis som tar antidepp medisiner bli med. Lurer engentlig bare på om det er farlig(ere) å ta M når man er på SSRIs? Vi tenker han bør trappe ned og være uten i 2-3 uker, men finner lite info på nettet. Han kommer nok til å ta MDMA uansett hva dere sier, men for harm-reduction hadde det vert fint med ett svar... PS: Er det mye farligere å drikke før man tar MDMA? Vi drikker ofte litt på vorsj slik at kompiser som ikke vet om narkotikaen ikke blir mistenksomme før vi popper.. Mvh gutt 18

SVAR

Besvart 30.10.2018 14:06:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA selges både som pulver/krystaller og som tabletter. Tablettene kalles vanligvis for ecstasy, og MDMA er virkestoffet i disse.

 

Les mer
attach_file

Virkning av alkohol i kroppen

Kort tid etter at man drikker alkohol vil de fleste begynne å kjenne virkningene. Les om hvordan alkoholen påvirker kroppen din og hvordan du kan måle promille i blodet.

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
account_circle