Hopp til hovedinnholdet

Har problemer med angst etter ecstasy , vil det vare?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg tok ecstasy for ca en måned siden. Jeg endte med og ta to piller (noe som var for mye). Han jeg var med fikk en dårlig tur og jeg kjente ikke så mye på det.. men to dager etter på fikk jeg skikkelig angstanfall å slet med å sove.. dette varte i ca 1 uke. Følte meg så bedre og fikk til å såve mer. Nå 2 uker senere får jeg plutselig angst igjen og sliten med å såve.. det er ikke like sterkt men kjenner det plutselig. Klarer å kontrollere det mer en før.. men er redd for at det vil være sånn resten av livet mitt? Kommer jeg alltid til å ha angst? Har aldri hatt problemer med det før.. har heldigvis en mamma som jeg har snakket med, men forteller henne ikke om rusen.. vil bare leve mitt vanlige angstfrie liv :( blir det bedre om 2 måneder?

SVAR

Besvart 10.12.2018 11:04:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

MDMA og ecstasy

MDMA omsettes både som pulver/krystaller og som tabletter. Tabletter kalles vanligvis ecstasy. MDMA er virkestoffet i slike tabletter.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Panikkangst

Panikkanfall er noe alle kan oppleve å få. Det er ikke farlig, men veldig ubehagelig. Har du litt mer kunnskap om hva som skjer i kroppen ved panikkanfall, kan det være til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle