Hopp til hovedinnholdet

Brukt mange typer rusmidler, hva bør jeg spørre lege om for avrusning?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei lurer på hvilke legemidler jeg bør spørre lege om med tanke på avrusning har ruset meg på nesten alt «normale» ( mdma, ecstasy, hasj, benzo, div typer ADHD medisiner, amfetamin, kokain, lsd, noen type opiater som kodein og parelagin forte.) Har aldri skutt sprøyte. Føler mye på angst, depresjon, ensomhet, skjelving, spiseforstyrrelse, kvalm/oppkast, hodepine, og ekstremt ukonsentrert. Snakket med rusenhet men dem kunne ikke hjelpe før jeg var fylt 18 hvordan kan jeg få hjelp? Barne og ungdomphsykiatrien er det 3 måneder ventetid muligens lengere. Fordi dem anser ikke det som alvorligt nokk svar så fort som muligt

SVAR

Besvart 12.01.2019 22:57:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du ofte råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det, eller tror at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det hjelper og hvordan du kan komme igang.

 

Les mer
attach_file

Angst

Ordet "angst" brukes ofte om frykt som kjennes sterkere enn det man kan forvente i situasjonen. Ofte kjenner man ulike sterke, kroppslige reaksjoner. Det finnes god hjelp for alle typer angstlidelser.

 

Les mer
account_circle