Hopp til hovedinnholdet

Sliter med rus, får ikke forskrevet noe som kan hjelpe, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg sliter med rus. Før var det bare hasj og sterke smertestillende som jeg fikk utskrevet av legen på grunn av smerter. Men etter et selvmordsforsøk med disse pillene vil ikke legen skrive ut noe sterkt til meg. Han har satt meg på en liste slik at ingen leger kan skrive ut noe sterkt til meg. Det eneste han vil gi meg er sterk sovemedisin slik at jeg får sove. På grunn av dette har jeg nå startet med amfetamin, fordi jeg merker at det gjør at jeg ikke blir sulten og da går jeg ned samtidig som jeg får en rus. Pillene hjalp på det før. Men jeg vet ikke hvordan jeg skal komme meg ut av dette. Jeg klarer ikke å være uten rusen. Jeg må ha det for å klare å se positivt på livet. Psykologen min har diagonisert meg som deprimert med angst. De vil ikke skrive ut noe som kan hjelpe. Jeg klarer ikke å prøve uten noe som helst. Kan de virkelig ikke skrive ut noe som kan hjelpe meg? Skjuler all rusen fra familien og samboeren. Jeg orker snart ikke mer og håper jeg tar for mye snart.

SVAR

Besvart 11.01.2019 13:14:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Akutt behov for helsehjelp

Alle kommuner i Norge har en legevaktordning for øyeblikkelig helsehjelp hele døgnet. Er det akutt og står om liv, ring 113.

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste! Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
account_circle