Hopp til hovedinnholdet

Kompisen min sendte snap fra min mobil og etterspurte om rusmidler

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg sluttet med å røyke hasj for noen måneder siden. Men for 2-3 uker siden lot jeg en kompis sende en melding på min snapchat(som inneholder mitt fulle navn) der han etterspurte forskjellige rusmidler. Jeg tenkte at risikoen for at dette kunne gå utover meg var ganske liten. Men for noen dager siden fikk jeg vite at politiet har SETT meldingen. Jeg har ikke hatt kontakt med politiet før og mine foreldre vet ikke noe om min historie med rus. Jeg ønsker meg en utdanning i forsvaret, så i det siste har jeg tatt stor avstand fra rusmiljøet, men jeg er redd for at jeg skal bli tatt inn til møte der de tar opp disse meldingene. Siden jeg fikk vite dette har jeg hatt angst og jeg begynner å bli deprimert, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre eller hvem jeg skal snakke med. Foreldrene mine kan ikke vite dette fordi de har sagt at de vil anmelde meg til politiet dersom de får vite at jeg har tatt rus. Jeg er veldig redd for at dette skal gå ut over utdanningen min. Takk på forhånd.

SVAR

Besvart 11.01.2019 15:32:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kommer på rullebladet (politiattesten)?

Det er ikke meningen at et lite feilskjær skal følge deg livet ut, og derfor finnes det strenge rammer for hvilke opplysninger politiet kan gi om deg.

 

Les mer
attach_file

Utdanning i Forsvaret

Vil du få lønn mens du studerer, og ta en utdanning du ikke kan få mange andre steder? Da kan Forsvaret være en mulighet for deg.

 

Les mer
account_circle