Hopp til hovedinnholdet

Fant noe i skapet til mamma og lurer på hva det er.

Gutt 14 år
 

Spørsmål

Jeg fant noe i skapet til mamma, det lå i en liten gjennomsiktig plastpose, og inni var det en svart liten klump på en måte? Den går an å klemme på, og lukter ikke noe spesielt egentlig. Jeg aner ikke hva det er, men har en mistanke om at det er noe form for rusmidler fordi hun har røyket cannabis før. Jeg vet lite om det, og finner ingen bilder som «matcher» det jeg fant. Er det noen som kan hjelpe meg å finne ut hva det er, og om jeg bør være bekymra eller ikke?

Besvart 11.01.2019 15:36
 

Svar
Hei

Det er vanskelig for oss å bekrefte hva det er du har funnet utfra din beskrivelse. Den beste måten å finne det ut på er nok å fortelle moren din om funnet og høre hva hun har å si.

Hvis det er det vanskelig for deg å snakke med moren din om slike ting, er det bra om du snakker med noen andre voksne om dette. Andre familiemedlemmer som du har tillit til og/eller  lærer eller helsesøster på skolen. Helsestasjon for ungdom er også et ok sted å henvende seg for å snakke om dette.

Du er også velkommen til ta kontakt med oss på telefon 91508588 ( alle dager 11-18) eller chat ( alle hverdager 11-18).

Hilsen RUStelefonen 915 08588
www.rustelefonen.no

Fikk du svar på det du lurte på?
Jeg synes også du bør lese:

Spørsmål om rus? Spør RUStelefonen!

Rustelefonen

Hva er khat? Hva er bivirkningene av amfetamin? Hvor full blir jeg av en sekspakning øl? Blir man kåt av Ecstasy? RUStelefonen gir deg faktabaserte, ikke-moraliserende svar og du er anonym.

Les mer

Cannabis – hva er hasj og marihuana?

Cannabis (bildet er hentet fra www.colourbox.com).

Cannabis er det mest brukte illegale stoffet i Norge. Cannabis er samlebetegnelse på hasj, marihuana og cannabisolje. Les om hva som er forskjellen, og om stoffene THC og CBD som finnes i cannabis.

Les mer

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleier

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

Les mer


Spørsmål og svar som ligner


Tilbake til spørsmål og svar om Rusmidler
Tilbake til spørsmål og svar
Les artikler om rusmidler