Hopp til hovedinnholdet

Jeg har lyst tilå begynne å røyke og drikke

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt der vanskelig i ca 1-2 år nå. Og jeg har lyst tilå begynne å røyke og drikke. Jeg vet at det ikke er bra og sånn, men jeg vil. Ikke dor å være kul, bare for å ha prøvd det. Jeg vil heller ikke bli avhengig av røyk, så hva skal jeg gjøre? Jente 13 år

SVAR

Besvart 06.02.2019 13:06:56
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Fakta om snus

Hvordan føles det å snuse? Er det helseskadelig og hva er aldersgrensen? Hvor lang tid tar det å bli avhengig? Er snus farligere enn røyk? Her får du forhåpentligvis svar på alt du lurer på om snus.

 

Les mer
attach_file

Alt du bør vite om røyking

Sigaretter er det farligste produktet som selges og tar livet av mer enn halvparten av dem som bruker det. Det er heldigvis veldig få norske ungdommer som begynner å røyke og mange voksne har klart å slutte. Likevel dør fortsatt rundt 6000 nordmenn av røyking hvert år.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle