Hopp til hovedinnholdet

Trang til å ruse meg

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har et spørsmål. Jeg har alltid hatt en veldig sterk trang til å ruse meg, jeg kan ikke være avhengig siden det eneste jeg bruker regelmessig er nikotin (som jeg er avhengig av). Jeg klarer vanligvis og styre meg men det er bare denne trangen til og ruse seg som jeg vil ha vekk. Begge foreldrene mine hadde problemer med rus før Og mamma brukte amfetamin, hasj samt annet rus når jeg lå i magen hennes, kankje det har noe med det å gjøre men jeg vet ikke helt, har dere noen tips til hva jeg burde gjøre?

SVAR

Besvart 06.05.2019 10:19:11
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Avhengighet

Bruken av rusmidler og tobakk (nikotin), kan føre til avhengighet. Hva det skyldes, og hvordan det oppleves kan du lese mer om her.

 

Les mer
attach_file

Rus: kontakttelefoner

Hva kan du gjøre hvis du har et rusproblem? Eller en venn eller noen i familien sliter med det? Da er det hjelp å få.

 

Les mer
attach_file

Dette skjer i kroppen når du trener

I denne artikkelen forklarer vi hva som skjer i kroppen ved trening, både under trening og som følge av trening.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Fastlege

Fastlegeordningen gir alle innbyggere i Norge rett til å ha en allmennpraktiserende lege som sin faste lege. Frem til du er 16 år skal besøk hos fastlegen være gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle